Агенция на годината EFFIE 2016

Risunki_malka
За децата: Как работи рекламата
20 May 2016
goool
Гоооооооооол
9 June 2016

Агенция на годината EFFIE 2016

imgpsh_fullsize

 

Рационално погледнато резултатът ни е впечатляващ: 5 заявки, 5 номинации, 5 награди (2 злато и 3 сребро), Агенция на годината 2016 (с 34 точки), рекламодател № 1 и № 2 (Lidl и Загорка), първата агенция в България с над 30 точки за effie effectiveness index, в момента сме в топ 15 на агенциите в Европа по същия индекс…

Злато

Сребро

 

 

Емоционално погледнато резултатът ни беше функция на 2 неща: търпение и принципи

Отне ни 8 години, за да изградим екипа, намерим правилните клиенти и заедно да започнем да променяме стандартите в България. Успехът е за всички тях.

През всички тези 8 години не изневерихме на принципите си. Често ни струваха доста, но никога не сме и помисляли да се откажем от тях. В момент като този се вижда, че си е заслужавало.

Благодарение на същите тези принципи днес работим с хора, които искат и трансформират пазара, България и света. Началото е дадено, всичко хубаво следва.

 

П.С. Бъни, знаем, че празнуваш с нас там горе. Наздраве!

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>