Кой ще сложи край на мрънкането в България?

Cover_1200x480
Промяна да искаш
28 June 2018
Cover_1200x480_NB
С баба на кафе
28 September 2018

Кой ще сложи край на мрънкането в България?

ChivasVenture_AllLOGO

На този въпрос търсим отговор в новия сезон на Chivas Venture. Истината е, че в България е пълно с хора на действието, които ежедневно търсят и намират решения на различни социални и обществени проблеми, но едва малцина са чували за тях и проектите им.

Е, тази година решихме да променим този факт и да им отдадем заслуженото внимание. За целта написахме първата в света ария, посветена на социалните предприемачи. Музиката е от известната опера “Кармен” на Жорж Бизе, а изпълнителните са едни от най-добрите български оперни певци. Що се отнася до самия клип – главните роли се изпълняват от предприемачи, участвали в предишни издания на Chivas Venture в България.
И вместо да се впускаме в обяснения защо толкова се гордеем с този проект, ще оставим изкуството да говори само за себе си.

Повече информация за всеки от участващите социални проекти може да откриете в интерактивното ни видео в сайта на кампанията.
https://venture.bg/

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>