Ода за кренвирша

Всичко започва точно преди 20 години.

Две приятелски семейства. Ставане по тъмно. Имало разпределение: едното семейство правело кренвиршите, другото палело буса и обикаляло по магазините да ги разнася. На другия ден се разменяли. И пак. От тъмно до тъмно.

Прескачаме 20 лета по-късно.

Същите тези семейства са изградили марка, която вече е позната в цяла България. А в завода им в село Житница работят над 220 човека, които за разлика от много от нас ходят с кеф на работа.

Защо ви ги разказвам тези неща ли?

За да разберете, какво означава за тези хора да направят огромната крачка след 20 години яко бъхтане, да се оставят в ръцете на отвеяни рекламисти да им направят първия в историята им клип. Нали се сещате – клипът е лицето на компанията, а тази беше градена предпазливо, близо четвърт век. Очакванията бяха големи. Но сега, когато клипът се върти по телевизията, мога да кажа, че са малко клиентите, дори сред тези с повечко опит, които се навиват на такъв тип идея и те оставят да се вихриш с техните продукти.

Резултатът е една 30 секундна ода за кренвиршите от Житница, Деликатес Житница!

[fve]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cAXUKc20B44[/fve]

facebooktwittergoogle_plus

2 Comments

  1. Радо says:

    И ние започваме да мислим така, след истории за виещи деца пред постерите на Деликатес. Благодарим:)

  2. Рекламата наистина е добра. :) Поздравления!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>