ВСИЧКО СВЪРШИ. Но на кого му пука?

Така започна кампанията ни за конкурса Chivas Venture, подпомагащ социалните предпремачи – или онези хора, чиито бизнес идеи да движат света към едно по-добро утре.

Chivas Venture дава възможност за глобална изява, достъп до финансиране на стойност един милион долара и възможност да развиеш бизнес, работещ за решаването на някое от многобройните предизвикателства, пред които днешният свят е изправен.

Но в днешни дни това не е достатъчно голяма и интересна новина, за да се превърне в широко обсъждана тема. Медийното пространство е доминирано от актуални скандали и катаклизми, от шумни знаменитости с неясна същност.

Знаем, че трябва да направим нещо за бъдещето, но все не остава време да поговорим за него.

А без хората, чиито бизнес идеи преследват не просто печалба, а позитивно развитие, ни чака мрачно бъдеще.

Така се роди “утрешният вестник” – ексклузивен брой на Капитал, който ни представя света и България през 2037 година. Новините в него са колкото фантастични, толкова и плашещо реалистични, ако не направим нещо по въпроса сега.

А какво трябва да направим, може да видите във видеото.

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>