Петминутките на Saatchi Interactive

Saatchi Circle финалистите
26 March 2013
Saatchi on Tour 2013: Istanbul
27 May 2013

Петминутките на Saatchi Interactive

Айнщайн е казал, че само две неща са безкрайни (космосът и човешката глупост), защото тогава още не е имало интернет. Окрилени от безкрайността на онлайн и диджитъл темите, стартирахме една „вътрешнозаводска“ инициатива: развиваме теми, свързани с дигиталната комуникация и ги споделяме с всяко заинтересовано Saatchi.

Презентациите, наречени още SICK (Saatchi Interactive Circle of Knowledge) се случват в четвъртък на Баара. Идват всички, които искат да научат нещо ново – тоест, най-често, всички. Схемата е проста – актуална тема, малко текст, много визуални примери, не повече от 15 минути за презентация. От време на време каним и гост лектори. Всеки, който има какво да каже, е добре дошъл.

В последните седмици си говорихме за неща като social media дизайн, чудния непознат google, особености на групите-мастодонти във Facebook и вездесъщия принцип на петия коментар в dnes.bg. А двама гост лектори (Христо и Мая, евала!), ни разказаха за странните неща, които можеш да правиш със смартфона си и за начините да измерваш успех в социалните медии.

Предвид зашеметяващата необятност на онлайн пространството, материал има за още няколко хиляди четвъртъка. Най-малко:)

SICK

Ето така изглеждаме преди SICK-презентация. Не че не сме заинтересовани, просто ние така си гледаме:)

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>