Образование

bg1-logo

Saatchi Circle е практическа академия за реклама, в която ще ти разкажем неща, които ги няма в учебниците и ще ти покажем кое как се прави. На практика. Ще ти стане ясно какво в действителност представлява рекламата, как работи и къде е твоето място в нея.

Не се стряскай от думичката „академия“ – няма да прекарваш дълги часове над учебници, нито ще се чудиш как да останеш буден по време на лекции. Програмата ни е компактна и интензивна, така че да научиш много и да придобиеш ценен опит за кратко време.

circle.saatchi.bg >

Магистратура Реклама, Иновативен маркетинг и Бранд мениджмънт покрива целия цикъл на създаване на един продукт и неговия живот – учебният план и последователността на предметите са разработени така, че да следват логичното развитие на продукта, като всеки следващ надгражда знанията и разбиранията ти за процесите в маркетинга.

Програмата започва с учебни предмети, свързани с разбиране на потребителите и средата, следва стратегическо и творческо мислене, иновации и разработване на продукта, а на финала, фокус върху стратегии за комуникация.

saatchi.vuzf.bg >