Дигиталното звено на Prujinka

Вероника, по-известна като Ро или диджитъл човека на Prujinka, сподели с нас своите Circle впечатления и приключения до момента.

За да ви опиша по-добре моето преживяване в Saatchi Circle ще започна с една кратка история. Всъщност напоследък тази история се повтаря прекалено често.
Та, стоя си аз в тролея, чета книга и съм се отнесла, при което почват разни спорове, крясъци… И аз като всеки човек се заслушвам в „разговора“ или по-скоро виковете и чувам поредното изречение „Ей всички качествени младежи избягаха в чужбина, тук ни оставиха само боклуците!“ и т.н. и т.н. Такива изказвания винаги ме изкарват от контрол, но спорът е безсмислен – „Дела трябват, а не думи!“.

Ще се зачудите защо ви ги пиша тези глупости?

Защото моят Circle започна, напомняйки ми на тази и на всички подобни случки.
Дванадесет човека с усмихнати, но притеснени лица, чакахме в една зала да дойдат други шест усмихнати, може би също притеснени човека, които да ни въведат в новото начинание. Това, което ме грабна най-много бяха думите на управителя Милин – „Аз не вярвам, че в България са останали само хора без амбиции за развитие, „некачествени кадри“, както ги определят. Идеята на Circle е да помогнем на младите днес, да бъдат по-добри от нас утре.“ /цитат по спомен/ Така се убедих, че все още ги има и „другите хора“ – хора, които вярват, че сами си градим бъдещето и се борят за него, а не само да хейтват отстрани. Затова Circle е точното място за мен, защото искам да съм именно в такава среда.

И така, ако трябва да опиша преживяването с една дума ще е M.A.G.I.C. или иначе казано за любителите на многословието – Many amazing guys inspiring creativity!

_DSC0632

Circle е страхотно предизвикателство в много отношения. Той е тест за себеусъвършенстване – да си оптимизираш времето, да се разбереш с коренно различни хора и да направиш нещо стойностно и красиво с тях.

За мой късмет попаднах в страхотен екип – Prujinka. Не знам как са ни подбрали, но още в първите 5 минути се настроихме на една честота и магията започна. Нон стоп лекции, срещи, разговори, skype, facebook. Стоим до 1 часа вечер и се събираме отново в 10 сутринта и не ни омръзва – смях, работа, смях, работа, снимки, работа и така колелото се върти.

Като цяло всяка среща в офиса е едно голямо шоу – весели circle-и; сериозни лектори, които се мъчат да скрият усмивките си на нашите глупости; свежа обстановка и за фон всеки луд с номера си, който да ни разсейва. За мен това е правилната формула, която да те накара да искаш да знаеш още, и още, и още…

За финал искам да благодаря на целия екип на Saatchi&Saatchi, че правят такива прекрасни инициативи като Saatchi Circle и отделят от времето и знанията си, за да ни ги предадат.
Дойдох зарибена и ще си тръгна в пъти по-нахъсана да се потопя в рекламата за в бъдеще!

Spread the MAGIC!

 

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>