Хората в Saatchi Circle 3:

 

 

„Всяко Начало е интересно”

„Имате 15 минути…”

В онзи момент това ни се струваше притеснително. Четирима непознати, празна стая и препускащ часовник. Направо си се чуваше „Let the game begin”. Вътре бяхме Алекс (дизайнер), Ро (диджитал), Чефо (акаунт) и Стойко (копирайтър) – нов екип, в който веднага усетихме, че е готино да бъдеш.

Prujinka-Image

„Все още сме в стаята, цели-целенички, търсещи обща Самоличност”:

Първите минути бяха достатъчни да разберем, че и четиримата сме енергични, обичаме да се смеем и сме пълни с идеи. „Кръгът” на Saatchi & Saatchi постави главите ни в режим „пуканки” и въпросът „кои сме ние” бързо намери единственият възможен отговор – усещахме се като истинска „Пружинка”, онази малка част от цялото, която постоянно генерира енергия, може да се свива и разтяга и в крайна сметка допринася механизмът да работи. „Пружинка” ни откри и всеки от нас се чувстваше добре от този факт.

„Започваме да овладяваме пространството Визуално”:

Във визуализацията ни нямаше как да не присъства пружинката, тя се превърна в наш символ, четири кръгчета, колкото сме и ние в големия Circle. Намерихме баланса между минималистична пружинка, която вплетохме в игрив шрифт.

„Знаехме къде се намираме и какво да правим със Слогана”:

„Bouncing ideas” – Подскачащи идеи

Искахме да добавим още енергия и положителна емоция, като покажем как нашите идеи постоянно изкачат отвсякъде, често от най-необичайни места. Игриви, изненадващи, подскачащите идеи са нещо, което не можеш да предвидиш или очакваш и точно това ни харесваше.

„Стаята вече ни беше уютна и нямахме търпение да видим какво ни чака Напред”:

Общото ни настроение все още оставаше приповдигнато, въпреки задаващата се здрава работа и усещането, че набираме скорост за сериозен скок. Радвахме се, че сме създали собствена идентичност, която добре прилягаше на всеки от нас.

Сега беше време да я пуснем на свобода и да помогнем за първите крачки.

Saatchi_prujinka-team_presentation2

 

PS:

Благодарим на Нютон за хрумката, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. „Пружинка” потвърждава, че е вярно.

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>