Кой е Лукас Конте?

IMG_0009

Пак е август и пак тече трескава подготовка за най-очаквания от рекламистите фестивал в България. Но докато всички замесени агенции се занимават с кейсове и заявки, ние решихме да си усложним допълнително живота, като организираме отново Saatchi Circle ФАРА. 

Мотивирани от безспорния успех на миналогодишното издание – почти всички от участниците започнаха стаж или работа в рекламата и маркетинга – се заехме с нелеката задача да открием лектор, който да вдъхнови съркълите тази година.

И така стигаме и до отговора на въпроса от заглавието.Лукас Конте е Global Senior Strategic Planner в Saatchi & Saatchi. И ако това все още ни ви говори нищо, само ще споменем, че кампанията му #HIVHEROES миналата година спечели девет лъвчета на Кан – 2 златни, 5 сребърни и 2 бронзови. Не че няма награди и от D&AD, Eurobest, EPICA, ADC Festival & Golden Drum, но ако трябва да ги изброим всичките, най-много да изпаднем в тежка депресия.

Освен Лукас Конте в Saatchi Circle ФАРА лектори ще бъдат още Росен Терзиев и Георги Гавазов. А ментори на участниците отново ще са обичайните заподозрени Ивайло Ботушанов, Радомир Иванов и Петър Кесерджиев – криейтив лидерите в Saatchi & Saatchi.

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>