Мила, но не от Марс, а от Mixels…

prujinka
Дигиталното звено на Prujinka
12 March 2015
Saatchi Circle
Хората в Saatchi Circle ФАРА 2015
16 September 2015

Мила, но не от Марс, а от Mixels…

notebook

…ни разказа за пресечните точки, простите неща и вдъхновението:

Когато в началото на януари писах новогодишните си обещания  (yes, I am that lame : )) в списъка, без да знам дали съм одобрена или не, добавих Saatchi Circle. Явно много позитивна енергия съм изпратила, защото eто че от 1 месец съм в кръга.

Екипът ни се казва Mixels – забъркваме идеи, с които не бъркаме.  А аз съм Мила и цял месец си мисля –  в какво се забъркахме?

Няма да скрия, че на първата среща с новосъздадения ни екип от четирима, първата ми мисъл беше – нямам нищо общо с тези хора.  Да, наистина, ако не беше кръгът никога нямаше да ги срещна. Разбира се, опознавайки се полека лека намерихме пресечните точки, но и до днес трудно достигаме консенсус и сме в постоянно обсъждане и поставяне под въпрос на идеите си.

И след първоначалния шок от това, всъщност осъзнах, че това е едно от най-полезните и готини неща, които са ми се случвали в последните години. Истински оценявам възможността да работя с хора, които ме предизвикват да се развивам, да изляза от собствената си перспектива и идеи, да мисля за нещата много по-задълбочено и сериозно, защото отсреща няма да получа „ОК, супер“, а ще имам 957937 въпроса по предложението.

notebookВ кръга осъзнах, че често имаме склонността да усложняваме рекламата, комуникацията, а оттам и живота, проблемите си, всичко. А истината е, че колкото по-опростени са нещата, толкова по-истински и силни са те.  Та започвам да упражнявам мотото – keep it simple!

Като чуете академия за реклама, може би ще си помислите, че сме имали много лекции и сме получили много отговори на всичките въпроси в любопитните глави на младите рекламисти. Да, ама не.   Само аз имах хиллляяяди въпроси,  а всички в Saatchi ни изслушваха, споделяха мнение, даваха обратна връзка и бяха много ангажирани с нас. Нo много рядко получавахме отговорите, които може би си представяте. Насоки, съвети за какво да помислиш, още въпроси, които да си зададеш. Удряй си главата в стената пък току-виж си я разбил! Най-якото усещане на света!

В Saatchi Circle научих, че оценявайки идеите, които имаш може да прилагаш едно просто правило – дали на следващия ден като се събудиш ще си все така вдъхновен и развълнуван от същата тази идея, хрумнала ти вчера?  За идеите, не знам, но след всеки път и всяка среща съм все така развълнувана от Saatchi Circle.

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>