Све: за живота, Circle и други неща

Све (още позната като Светлето от Saatchi Circle) ни написа един много сърдечен пост за Кръгa и животa (стажа) след това.

Съдбата ни срещна съвсем неслучайно. Девет много различни човека с девет още по-различни причини да започнем стажа. Едно нещо обаче ни обединяваше: желанието за промяна. Така започна онзи момент от живота ни – някъде между пубертета и зрелостта. Период, още познат като Saatchi Circle.

По време на него бяхме точно като първокласници, които започват да учат за рекламата от А и Б. Имахме си лекции, които бяха доста атрактивни и интерактивни, а това ни помогна и да се поопознаем по-добре. Работихме по две реални кампании, което без съмнение бе най-ценният ни опит от стажа. По време на втория ни проект дори получихме назаем от агенцията ментори, които търпеливо ни наставляваха до края на проекта.

След дипломирането ни от Академията, с облекчение установихме, че има живот и след Кръга. Трима от нас (за късмет бяхме и от един отбор преди това – Guerillas): Христина – акаунт, Светлана – копирайтър, и Еркан – дизайнер, продължихме стажа си в Saatchi.

В крайна сметка опитът и знанията не бяха единственото нещо, с което Академията ни обогати. Уверихме се, че за да върви лодката напред, всички вътре трябва да имаме една обща цел, без значение колко различни сме.

Saatchi Circle

P.S. По време на пускането на този пост стажът на Тити беше приключил – тя вече е на работа като Account Assistant

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>