People & People: Диди

_MG_6256
People & People: Катето
15 January 2016

People & People: Диди

_MG_6247

_MG_6247

Усмихнатата личност на снимката е Диди, вече важна част от нашето стратегическо звено Brandworks. За първи път я видяхме в Instagram, след което задружно се съгласихме, че искаме да я гледаме за постоянно в офиса ни.  Живяла е в Берлин, има навик да говори с непознати по улицата, да върви пеша нечовешки разстояния и да бъде очарователно странна. Прочетете повече за нея надолу:

Кой си ти?

“Момичето от Instagram.” Или просто Диди. 

Какви ги вършиш в Saatchi & Saatchi?

Вярвам силно и се усмихвам широко. Но ми се иска да мисля, че паралелно с това ще вкарам повече стратегия и смисъл в брандовете около нас.

Какъв ти е филмът?

Документален. Просто защото и без измислиците животът ми е супер. Всеки ден е нов кадър. Wide angle. И накрая всичко е като микс от елементи и сцени от “Tintin et moi”, “The Starfish Throwers”, “Man with a Movie Camera” и “Paris is Burning”. Та дори по-силно. Страхотен ми е филмът, може да го гледаме заедно.

Портокали или банани?

Портокали!!! Разделям всеки на две и ям всяка половина като парче пица… а и вървят прекрасно с онзи чипс с вкус на бургер! Роската ще потвърди.


Колко правиш
на лежанка?

Колко е еквивалента на 3 каси бира?


Как празнуваш рождения си ден?

Красиво. Както всеки ден.

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>