People & People: Катето

_MG_6267
People & People: Давид
7 January 2016
_MG_6247
People & People: Диди
20 January 2016

People & People: Катето

_MG_6256

_MG_6256

Катето (също Катя) е шокиращо организиранo същество, което се подвизава на масата на Saatchi Interactive. Радва ни със своето спокойствие и умерена душевност. Чували сме, че веднъж в живота си е губила самообладание, но смятаме, че това е просто мит. Повече за Катето четете надолу:

Кой си ти?

Катерина (това поне е сигурно). Важно ми е да харесвам това, което правя. Често гледам философски на нещата от живота. Предпочитам ролята на съсредоточен слушател – говоренето, колкото да кажеш нещо, не ми е по вкуса.

Какви ги вършиш в Saatchi & Saatchi?

Junior Project Manager съм, уча се, търся и намирам вдъхновение (факт – нищо, че звучи клише). Макар че то с такива цветни колеги не е трудно да ти се получи. Тук във всеки един момент има опасност някой да те зарази я с шумен смях, я с интереса и страстта си към нещо, което довчера е било чуждо за теб.

Какъв ти е филмът?

По-скоро ми се иска филмът ми да е книга – да предразполага въображението да се развихри. Казах ви, че подхождам философски.

Имаш ли приятели?

Имам си.

Къде пътува последно?

Италия, ако не броим лашкането в градския транспорт до офиса :)

ЦСКА или Левски?

С риск да бъда уволнена – Левски.

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>