Васил Тучков (ЗА)Разни идеи

Taalks&Taalks_Zlatka-Staykova
The Bigger The Data
31 January 2017
BlogPost_new
„Escapism“ Dextrophobia
13 March 2017

Васил Тучков (ЗА)Разни идеи

Comp 1_00177

“Вайръл не се прави, вайръл става.”

Заключи Васил Тучков, след като ни разказа как внушителните видеа и инсталации, които студиото произвежда, са гледани над 25 милиона пъти през 2016 година.

Той е творчески директор на StudioRubik, които се занимават с уеб, видео и герила маркетинг. Като прибавим дронове, професионална кинематография, екстремни спортове и адреналинов глад, получаваме есенцията на съдържанието в техните проекти.

“Никой не може да краде идеи толкова бързо, колкото ти можеш да ги измисляш.”

Философията на студиото е, че проектите трябва да са изпълнени с чувства и да докосват зрителя. Най-важната съставка във всяко видео за тях е “спусъкът”. Базиран на основни психологически принципи, той поражда емоции у зрителя, които водят до естествено разпространение на видеото.

Това показва 15-годишният опит, който Васил има в сферата на DIY, заснемане, режисура, арт инсталации и маркетинг. Проектите на Рубик предизвикват голям интерес и биват отразени от медии като Business Insider, Daily News UK, People Are Awesome и други. Това помага на студиото да работи с брандове като Red Bull, Audi и Burton.

За всички проекти и техните специфики, гледайте цялата презентация тук. Портфолио на студиото може да видите тук.

 

facebooktwittergoogle_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>