fbpx

Saatchi Circle FARA 2023 

Практическа академия за смели идеи 

Светът на рекламата вижда теб, а най-смелата ти идея вижда бял свят. Осъществена от А1. Това съвсем накратко е форматът на новия Saatchi Circle. Сега подробностите. 

През 2023 г. Saatchi Circle е различен. Но все така нахъсан да ти даде летящ старт и да те представи пред индустрията ни насред FARA в Бургас. 

Къде са разликите? 

Тази година се състезаваш сам или в отбор с приятел. Смайваш ни със смела идея и ако те изберем, идваш на FARA от 8 до 10 юни, за да я доразработиш и защитиш пред жури от А1 и Saatchi&Saatchi. Победителят се присъединява към екипа ни, а идеята става реалност. Вълнуващо, а? 

Важните дати в Saatchi Circle 2023 

21 май, 23:59 часа – последен срок да кандидатстваш с кратко представяне и телефон за контакт на ideas@saatchicircle.bg (Отборите от двама души се регистрират, като изпратят един мейл с представяне и телефони за контакт на всички участници). 

22 май – получаваш бриф на мейла, с който си кандидатствал. 

28 май, 23:59 часа – последен срок да ни изпратиш най-смелата си идея по брифа. 

1 юни – обявяваме кой продължава на FARA 2023 в Бургас. Транспортът и спането са от нас. 

8-9 юни – работа по идеите с подкрепата на трима Saatchi ментори. 

10 юни – отвяваш журито и ставаш новият победител в Saatchi Circle. 

 

Партньорите на Saatchi Circle 2023 

Благодарим на FARA 2023 за това, че за поредна година дава сцена на участниците в Saatchi Circle. 

Тотален респект и за А1 България, които са готови да скочат в дълбокото с нас. И да реализират най-смелата идея на Saatchi Circle 2023. 

Приготвили сме ти задача, за която наистина ни пука. Нямаме търпение да видим името ти сред кандидатствалите за Saatchi Circle 2023. 

Пускай се на ideas@saatchicircle.bg и успех!