fbpx

Saatchi Circle e най-прекият път до кръга на рекламата… буквално! Тук директно те пускаме в най-дълбокото с най-големите в бранша, за да разбереш теорията в рекламата, ама на практика.

Saatchi Circle е безплатна платформа, в която трима ментори много набързо ще те вкарат в същността на рекламата по реална задача от реален клиент.  От теб само се иска да докажеш, че си добър на практика и наградата ти е в кърпа вързана. А защо не и нещо повече…

Saatchi Circle & ФАРА

От години насам провеждаме Saatchi Circle по време на ФАРА: фестивалът, който събира цялата гилдия в рекламата. Тази година няма да е изключение и затова си стягай идеите, защото смятаме да те покажем на всички рекламисти в Пловдив от 8 до 11 юни. Твоята задача е да блеснеш с идеи пред официалното жури на ФАРА и току-виж си уредиш стажче в рекламата или пък директно работа. А спането и транспортът са от нас.

Saatchi Circle & Партньорите

Във всяко издание на Saatchi Circle голямата задача идва от голям бранд. Тази година няма да е изключение и спокойно можем да кажем, че брифът ще е голяма бира. Няма как да не си чувал за Загорка, а сега ще ти се наложи да си мислиш много за нея и даже да презентираш какво си измислил.

Кандидатстване

В кръга на рекламата всеки си има позиция и за да влезеш, първо трябва да избереш една от тях. Ако откриваш себе си в описанието на някоя от позициите, значи е твоята.

Ако си се чудил понякога как би мислил за нещо и как би го облякъл в думи, значи може би те бива за копирайтър. Честито!

Кандидатствай тук: copy@saatchicircle.bg

Ако те кефи да рисуваш, ама можеш да го правиш и на компютър, значи може би те бива за дизайнер. Поздравления!

Кандидатствай тук: designer@saatchicircle.bg

Ако, докато четеш това все още си мислиш за датите на Saatchi Circle и организираш графика си според тях, значи май те бива за акаунт. Браво!

Кандидатствай тук: account@saatchicircle.bg

Избери позиция, напиши кратко представяне за себе си, изпрати го до 9 май на съответния мейл и очаквай твоята задача на 10 май. А на 30 май ще разбереш влизаш ли в кръга.

Saatchi Circle те очаква на ФАРА!