fbpx

Има много брандове кафе на пазара, в които кафето не е съвсем…кафе. Нова Бразилия, освен че е български бранд, предлага само чисто, стопроцентово кафе. Хората обаче масово не знаят за това, защото не намират време да четат етикетите. За да им подскажем да търсят само истинското кафе, напомнихме за едни от най-истинските хора в живота ни, за които също не намираме много време – нашите баби, които ни обичат истински и безусловно, и винаги ще ни чакат.

За да помогнем на огънчето между баба и внуче да гори все така силно, напомнихме на внуците, че бабите ни заслужават повече време с нас. Ей така, на по чаша кафе, някоя и друга мекичка, пък и да си поговорим за нещата от живота.

И понеже бабите имат какво да ни кажат по въпроса, направо им дадохме думата. Все пак най-добре от самите тях да чуем колко им липсват внуците.
Това със сигурност е един от най-милите ни проекти. А продуцентският екип на Publicis One (Елия Петрова, Тихомир Златев, Стилиян Русев) се радваха като малки деца от началото до края му.

А ние благодарим от сърце на любимите ни Албена Колева и Цветина Георгиева от Нова Бразилия, които повярваха в каузата да съберем внуче и баба на по кафе.

Толкова от нас засега. Отиваме на кафе. С баба, разбира се.