fbpx

Дойде време официално да представим на света Saatchi Interactive – нова агенция, специализирана в – познахте! – интерактивните проекти. Ако следите работата ни и блога, сигурно сте забелязали, че темата отдавна ни влече.

S_Interactive_logo

Нямаме отделна агенция, специализирана в телевизионните реклами. Нито пък в радиорекламата, външната реклама и т.н. Така че може би се питате:

Защо отделна агенция?

Нашият отговор, накратко: защото интернет и социалните медии не са просто още един канал, в който да рекламираме. Те функционират по коренно различен начин – и изискват коренно различен подход към маркетинга и рекламата. Новите комуникационни канали са базирани върху диалог и взаимодействие с потребителите – за разлика от т.нар. “традиционни” медии, в които сме свикнали да говорим на хората, не с тях.

За да се възползваме в пълна степен от възможностите на новите медии и технологии, трябва първо да преоткрием собствената си професия. За нас дигитална рекламна агенция означава различна гледна точка и нов тип работен процес, но най-вече ново отношение към рекламата изобщо. Традиционната реклама, насочена от бранда към потребителите, не е нито ненужна, нито лишена от бъдеще. Но в света на интрактивните комуникации рекламата е различна – тя е преживяване, начало на диалог, ново ниво на връзка между марката и хората.

И така, Saatchi Interactive е специализирана дигитална агенция – но не просто в смисъла “произвеждаме банери и апликации, поддържаме и Facebook групи”. Нашият фокус са идеите, базирани на диалог, интеракция и преживяване. Идеи, които максимално използват възможностите на новите технологии.

Тук можете да разгледате и свалите презентацията, с която представяме Saatchi Interactive. Засега е само на английски, но в дигиталния свят закъде без английски? Тук пък ще качваме нашите проекти – засега няколко от старите неща, stay tuned for updates!

И за финал – най-важното: победител в Голямата игра “познай какво ще представим в понеделник” е Радостина Савова, която първа позна верния отговор. Честито, Радостина! Цяла палка шпек от най-хубавия (на Деликатес Житница) вече е Ваш!

Свържете се с нас за наградата си на interactive@saatchi.bg.